+420 771 148 308
info@plzenskazastavka.cz

Stránka nebyla nalezena

PF 2024

Přejeme vám všem krásné a klidné prožití zimního času, Vánoc a pohodový vstup do roku dalšího a to vše hlavně v pevném zdraví!

Termíny podpůrných skupin pro pozůstalé leden – červen 2024

I v roce 2024 otevíráme v naší poradně Majerova 4, Plzeň podpůrná setkání pro pozůstalé rodiny po nečekaném a tragickém úmrtí milovaného člověka.

Zapalme svíčku 2023

Druhá prosincová neděle je již po mnoho let Světovým dnem památky zemřelých dětí. V 19:00 místních časů oblétne svět vlna světla a vzpomínek. Připojte se s námi v Plzni v kostele U Ježíška.

Světový den obětí dopravních nehod 2023

I letos se připojujeme ke Světovému dni obětí dopravních nehod… Tradičně již hudebním večerem v kostelíku U Ježíška a se záštitou báječného plzeňského muzikanta Milana Benedikta Karpíška!

Děkujeme Odboru sociálních služeb magistrátu města Plzeň za podporu

Na tisk letáčků poradny pro pozůstalé přispěl v letošním roce také odbor sociálních služeb města Plzeň poskytnutím menší finanční dotace. Děkujeme za podporu!

Dotkni se nebe: pouť rodičů, kteří přišli o dítě

Srdečně zveme všechny osiřelé rodiče a další zasažené ztrátou miminka na Horu Matky Boží v Králíkách, kde se ve dnech 13. až 16. října 2023 koná 7. pouť rodičů, kteří přišli o dítě s přídomkem Dotkni se nebe.

Světový den prevence sebevražd

10. září je Světovým dnem prevence sebevražd. Přesto, že se jedná o vážné téma, bývá ve společnosti přehlíženo. Není snadné o něm hovořit. Dnešek je určen právě k tomu.

Děkujeme Plzeňskému kraji za finanční podporu

Na provozní náklady poradny pro pozůstalé zastávky včetně dalších  aktivit jako je např. lektorování přispěl v letošním roce i Plzeňský kraj poskytnutím menší finanční dotace. Děkujeme za podporu!

Když si blízký vezme život: beseda a pochod

Zveme na besedu 12. 9. 2023 od 17.00 v Biu Oko (Františka Křížka 460, Praha 7), která určená široké veřejnosti i odborníkům z oblasti psychosociální péče. V 19.00 začne před kinem 2. ročník pochodu Svíčka za ztracený život, procházky pro pozůstalé spojené se sdílením a zapálením svíčky v parku Stromovka.

Děkujeme Městskému obvodu Plzeň 3 a Městské části Plzeň 1 za opakovanou finanční podporu

Děkujeme Městskému obvodu Plzeň 3 a Městské části Plzeň 1 za opakovanou finanční podporu řádného chodu naší poradny. Velkou část pokrýváme dobrovolnickou prací, přesto je pilíř podpory města včetně podpory Plzeňského kraje důležitou stránkou našeho úsporného rozpočtu. Velké díky.